Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Yritys

Pikselitehdas Oy on tutkinut ja kehittänyt menetelmiä eri tyyppisten asiakirja- ja valokuva-aineistojen tehokkaaseen käsittelyyn ja digitointiin jo yli 20- vuoden ajan.

Pitkän kehitystyön tuloksena on syntynyt tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla olemme automatisoineet ja systematisoineet koko digitointiprosessin.

Automatisoidut ja korkeatasoiset digitointijärjestelmämme mahdollistavat suuren tuotantovolyymin ja erinomaisen digitointijäljen. Kehittämämme digitointijärjestelmät koostuvat omaa tuotantoa olevista automaatiosovelluksista, joissa on erityisesti huomioitu digitoitavien aineistojen sensitiivinen ja turvallinen käsittely niin fyysisesti kuin valokemiallisestikin.

Digitointijärjestelmässä käytettävät muut komponentit kuten skannerit, kamerat ja ohjelmistot edustavat alan ehdottomasti kehittyneintä teknologiaa.

Kuvattava aineisto pysyy suorana ja täysin vahingoittumattomina koko digitointiprosessin ajan. Esimerkiksi vanhojen paperikuvien ei tarvitse olla ehjiä, myös huonokuntoiset, repalaiset kuvat voidaan digitoida turvallisesti ja tehokkaasti. Olemme digitoineet järjestelmällä mm. vanhaa museaalista ohutta ja haurasta silkkipaperia kymmeniä tuhansia kappaleita Serlachius- projektiimme littyen.

Palvelukonseptimme sisältää kaikki digitointiprosessin osa-alueet aineistojen turvallisesta säilyttämisestä - metatietojen syöttöön. Digitoitava aineisto voidaan tarvittaessa puhdistaa irtopölystä ja roskista ennen digitointia ionisointia hyödyntämällä estäen näin niiden tallentumista itse kuvatiedostoon.

Pikselitehdas Oy kehittää, tuottaa sekä myy ja markkinoi palveluja ja tuotteita, jotka mahdollistavat laajojen eri tyyppisten aineistojen digitoinnin tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti automaattisena prosessina.DIGITOINTIA NIKON D850 KAMERALLA